Kolo^M ♥KoLera * cı Admin...♥
| Konu: Yurdum İnsanı Cuma Tem. 10, 2009 9:54 pm | |
| İlk resimDekii adamın vahatLerini okuyun kesinlikle
MUTLULUĞUN RESMİNİ ÇİZECEK! Bağımsız milletvekili adayı ilginç vaatleriyle seçimlerin renkli isimlerinden biri olmayı başardı. 1- Erkeklerim pembe gömlek giymesi, kızlarında bu konuda tavsiye / teşfik/ tlebi olmayacak2- Fırınlar ekmek yerine para üretecek 3- Cimbom kadıköyden puan alacak4- yıllık izin hakkı 12 ay olacak5- Kuş sütü eksik olan sofraya, sofra denmeyecek. Kuş sütü sağılacak 6- Futbol Yorumcusu tokatlama tuşu kumandaya eklenecek 7- Mutluluğun resmi çizilerek her eve asılacak 8- Her türlü tüy istenecek istenmyen tüy kalmayacak 9- Eşşek sudan koşarak gelecek 10- Çitledğiniz çekirdeklerin hiç biri acı cıkmayacak11- Denizliye deniz gelecekk 12- Beyazlar daha beyaz, renkliler ilk günkü gibi pırıl pırıl olacak13- iftar vaki en önce denizliye gelecek14- matematik dersleri kolaylaştırılacak, tüm denklemler birinci dereceden bilinmeyen olacak 15- Basamakta durulacak, otomatik kapı çarpmayacak 16- Erkekde çocuk yapabilecek [size=9]17- el elin eşiğine türkü çağırarak arayamaıcak
VE SONUNCU COK BOMBA BUNLARIN ÜSTÜNE18- Yalandan kim ölmüş lafı kalkacak m08[/size] ÜÇ SUTYEN RÜKÜŞ SEÇTİRDİ... Şarkıcı Hande Yener, Çeşme'de üst üste giydiği üç askulu sutyenle sahneye çıkınca magazin programlarında haftanın rüküşü seçildi... DHA Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Kargıcak Beldesi'ndeki bir turizm kompleksi içerisinde inşa edilen ve çatısı yerde, temel direkleri yukarıda olan, tuvaleti ve banyosu ters konulan, kapıları, pencereleri, balkon demirleri ters monte edilen ev, tanıtım ofisi olarak kullanılıyor. Ters evin önünde yine ters olarak dikilmiş bir kuru ağaç ile evin saçaklarından aşağı doğru sarkan ağaç da görenlerin ilgisini çekiyor.HAVUZDA İLK KEZ BİKİNİ GÖRMÜŞ GİBİLER AMA KEDİ BENİM ARKADAŞIM!.. Otomobilinin motor bölümüne giren kediyi çıkarmak isteyen vatandaş, olay yerine köpek getirdi. Vatandaşın yönlendirmeleri karşısında gönülsüz davranan köpekle yaşanan macera objektiflere böyle yansıdı... AYAĞI KOKANLARA MÜJDE Konya'da bir ayakkabıcı, ayak kokusundan bıkan müşterileri için nemil sıcak havayı dışarı üfleyerek kokuyu ve bakteriyi önleyen ayakkabı üretti... TEZGAHI İYİ YERE AÇMAK BUNA DENİRErzurumlu Abdullah Saka'nın, ana caddelerden birine açtığı tezgahın yanında bulunan telefon kulübesinde oturması ilginç bir görüntü oluşturuyor. İNEKLERİN PAMELA'SI!Edirne Karaağaçlı'da holstayn cinsi ineğin memeleri görenleri şaşırtıyor. İneğin sahibi Ömer Dindoruk, Nazlı adlı inekten günde 35 litre süt aldığını söyledi. | |
|
amatör Site Üye...
Mesaj Sayısı : 55 Doğum tarihi : 08/07/87 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 37 Nerden : яαρıη мєкαηıη∂αη... İş/Hobiler : нσвιм∂є ƒσвιм∂є öğяєη¢ιℓιк! Lakap : ρѕιкσραт !
| Konu: Geri: Yurdum İnsanı C.tesi Tem. 11, 2009 12:55 am | |
| hepsi için söylenemesede pek çoğu komik | |
|